dijous, 7 d’octubre del 2010

Saladitos


En aquesta ocasió us presentem una recepta que no falla mai. És molt fàcil de preparar, i a més és boníííííííssima!!!!! Es tracta dels saladitos, que els podeu fer del que més us agradi. En aquesta ocasió els hem preparat d'olives, Frankfurt, anxoves i formatge i pernil cuit. Ja fa temps que els vam descobrir, i són ideals per a qualsevol celebració, aperitiu, berenar, ... Us encantarà!!!!!
INGREDIENTS:
1 placa de pasta de full
Per al farcit:
1 saltxitxa Frankfurt
1 pot d’olives farcides
1 tall de pernil cuit i 1 de formatge
3 anxoves
ELABORACIÓ:

Estireu la placa de pasta de full que heu comprat en qualsevol supermercat. Talleu-la  en quatre parts iguals (per la meitat, i després un altre cop per la meitat).
Farciu-la al vostre gust.  En aquest cas com ja hem dit d’anxoves, olives, pernil i formatge i saltxitxa de Frankfurt, però podeu fer-ho amb el que tingueu a la nevera: salmó fumat, sobrassada, paté, ... i si voleu també ho podríeu fer amb cosetes dolces.




Tanqueu les 4 tires i doneu-hi la volta, de tal manera, que la part on s’uneix quedi a baix ( ja que si ho deixeu a dalt, a l'inflar-se la pasta de full s’obriria i no quedaria tan bonic). Pinteu amb ou, i si voleu li podeu tirar pel damunt sèsam, llavors de rosella... En aquest cas li hem posat sèsam. Després, marqueu amb la punta d'un ganivet  ( no cal que acabeu de tallar) a la mida que vulgueu la llargada. Això és per a evitar que se us trenqui quan els separeu, però com us diem, no és necessari que acabeu de tallar del tot.
Ja només queda que ho poseu al forn que prèviament haureu escalfat a 180º-190º, uns 15 minuts aproximadament. Aneu vigilant, ja que cada forn és un món, però quan veieu que comença a estar doradet és hora de treure-ho, ja que si no es ressecarà massa.



Només us quedarà posar-ho en una plàtera ben bonic, i teniu èxit assegurat. Esperem que ho proveu i que ens expliqueu els resultats.

1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...