diumenge, 14 de novembre del 2010

Farcellets de porro i gambes

Aquí va una recepta fàcil i vistosa que us pot servir com un entrant o com a guarnició. És una bona recepta per aquests dies de festa que ja s'apropen... Realment els podeu fer d'allò que més us agradi...


Ingredients:
1 paquet pasta brick
2 porros
200gr gambes pelades
1 pot nata líquida (200ml)
1 ou


Elaboració:
Piqueu els porros i poseu-los a daurar en una paella amb un rajolí d'oli i un polzim de sal. Quan el porro estigui ben rosset afegiu les gambes i daureu-les també. Baixeu el foc i afegiu la nata líquida. Per últim afegiu l'ou i remeneu.
Agafeu una fulla de la pasta brick i poseu el farcit al mig. Plegueu la pasta en forma de farcellet i lligueu-la amb un cordill. Repetiu la operació fins aconseguir els farcellets que volgueu.
Disposeu els farcellets en una safata de forn i coeu-los uns minuts (fins que es dauri la pasta brick) a 180ºC amb el forn previament preescalfat.
Per servir-los retireu el cordill (podeu lligar-los un cop cuits amb unes rametes de cibulet).


Esperem que us hagi agradat! Recordeu que podeu variar el farcit per allò que més us agradi, respectant la nata líquida i l'ou.


Esperem fotos... i per cert, ANIMEU-VOS A PARTICIPAR AL CONCURS (mireu la pàgina Concurs de Nadal en la pestanya superior del blog)!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...