diumenge, 26 de desembre del 2010

Llenguado a l'ametlla

Avui teniu ració doble! No us queixareu...Aquest llenguado a l'ametlla ha sigut el nostre segon plat d'avui! És una recepta que fa molts dies voliem publicar ja que una de les nostres seguidores feia dies que la demanava! Aquí tens Sílvia! És realment fàcil i ràpid de fer i té una presència i sabor boníssim. Nosaltres ho hem acompanyat amb uns llagostinets a la planxa!!! Com veieu el menú d'avui s'ha basat de peix i marisc...tot un plaer...

Ingredients:
1 Llenguado per persona
500ml crema de llet (per cada 3-4 llenguados)
75gr d'ametlles crues laminades (per cada 3-4 llenguados)
Mantequilla
Sal 
Oli 
Farina

Elaboració:
Enfarineu i daureu els llenguados prèviament salats en una paella amb una mica d'oli i mantequilla (no cal molta quantitat) i disposeu-los en una safata de forn.
A banda, foneu dues cullerades de mantequilla en una paella i afegiu la crema de llet. Afegiu també sal i remeneu fins que es faci una salsa homogènia i espessi una mica.
En una altra paella amb una miqueta de mantequilla daureu les ametlles laminades.
Napeu els llenguados amb la crema de llet i poseu les ametlles daurades al damunt.
Doneu un cop de forn (3-4 minuts) amb el forn prèviament preescalfat a 180ºC i ja el tindreu llest per servir!

Bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...