dilluns, 24 de desembre del 2012

La NO recepta de Nevaditos i Bon Nadal!!!


Els que ens seguiu per facebook ja sabeu que aquesta recepta se'm va resistir! :( Aquest any tenia (i continuo tenint tot i que després de la experiència amb els nevaditos una mica menys) ganes de fer receptes tradicionals per Nadal. No he tingut temps de gairebé res encara però encara queden uns quants dies per davant! He preparat ja un torró tipus Suchard boníssim i sobretot facilíssim (trobareu la recepta que he fet servir aquí) i aquest fracàs de Nevaditos...No sé que ha pogut fallar perquè m'he mirat i remirat la recepta i vaig seguir els passos "de pe a pa". Com veieu l'aspecte es fantàstic i la textura i tot ha quedat molt encertada però el sabor a mi no m'ha acabat de fer el pes...

Tot i així, i com no sé si tindré temps abans de Nadal de preparar, fotografiar i penjar alguna cosa bona he volgut compartir aquesta foto amb tots vosaltres per desitjar-vos un Bon Nadal!!! Dels errors també s'aprèn no??jeje!! No patiu que ho tornaré a intentar...si una cosa tinc es que sóc moooolt cabuda! Tinc en ment un munt de coses per aquests dies i espero poder anar compartint-les! Tot i que no sempre tenim el temps que voldríem però s'intentarà!!!

Pues això! Que passeu un Bon Nadal! Que el tió us cagui moltes coses, que el Pare Noël (els que us hagueu americanitzat ja) us porti molts regals i sobretot disfruteu de la familia, de les menjades i sobretaules (que són lo millor d'aquests dies) i de la il·lusió dels més petits !!! Que la màgia del Nadal ompli les vostres cases!!!

Bon Nadal!!!!

Sandra (i Laura també us desitja un Bon Nadal a tots!)


------------------------------------------------------------------------------------------------


Los que nos seguís por facebook ya sabéis que esta receta se me resistió! :( Este año tenía (y continúo teniendo a pesar de que después de la experiencia con los nevaditos algo menos) ganas de hacer recetas tradicionales para Navidad. No he tenido tiempo de casi nada todavía pero aún me quedan unos cuántos días por delante! He preparado ya un turrón tipo Suchard buenísimo y sobretodo facilísimo (encontraréis la receta que he usado aquí) y este fracaso de Nevaditos...No sé que ha podido fallar porque me he mirado y remirado la receta y seguí los pasos "de pe a pá". Cómo veis el aspecto es fantástico y la textura y todo ha quedado muy acertada pero el sabor a mí no me ha acabado de convencer...

Aún así, y como no sé si tendré tiempo antes de Navidad de preparar, fotografiar y colgar algo bueno he querido compartir esta foto con todos vosotros para desearos unas Felices Navidades!!! De los errores también se aprende no??jeje!! No sufráis que lo volveré a intentar...si una cosa tengo es que soy muuuuy cabezota! Tengo en mente un montón de cosas para estos días y espero poder ir compartiéndolas! A pesar de que no siempre tenemos el tiempo que querríamos pero se intentará!!!

Pues eso! Que paséis unas Felices Navidades! Que el tió os cague muchas cosas, que el Papa Noël (los que os hayáis americanizado ya) os traiga muchos regalos y sobre todo disfrutad de la familia, de las comidas y sobremesas (que son lo mejor de estos días) y de la ilusión de los más pequeños !!! Que la magia de la Navidad llene vuestras casas!!!

Felices Navidades!!!!

Sandra (y Laura también os desea unas Felices Navidades a todos!)

2 comentaris:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...